Skip to content

Kontakt

MIKE INTERIÖR AB grundades 2014 i Halmstad och är inriktad på försäljning och projektering av möbler och tillbehör till hotell, restauranger, kontor och andra offentliga miljöer.

Företaget representerar ett flertal ledande varumärken från Italien, Frankrike, Tyskland, Polen, Spanien, Portugal, Estland och Litauen med högt ställda krav på kvalitet och design.

Samtliga våra kollektioner är noga utvalda och har varierande designstilar med syftet att erbjuda unika produkter till varje enskilt projekt. Utöver ett brett standardsortiment finns även god kapacitet att skräddarsy specialanpassade möbler för olika behov och koncept.

Vi erbjuder personlig rådgivning, god service och leveranser av hög kvalitet.
Idag är företaget etablerat i Sverige med kontor och lager i Halmstad

Vi står för kvalitet – konkurrenskraftiga priser – och en personlig service.

Företaget som tillhandahåller allt från hotellinredning till restauranginredning, företags möbler och textilier. Sätter kunden i fokus.  Jag har mer än 20 års erfarenhet av försäljning inom B2B och vet vad som krävs.

Vi erbjuder allt ifrån totallösning, design, montering av möbler till uppsättning av gardiner och montering utav gardinskenor.

Städer där vi har levererat bl.a. Hotellinredning, restauranginredningar och inredningsdetaljerna är levererade till Arvika, Halmstad, Tylösand, Göteborg, Helsingborg, Östersund, Åre, Sundsvall, Skellefteå, Varberg, Motala, Linköping, Uddevalla, Karlstad, Båstad, Jönköping, Malmö, Stockholm, Uppsala, Köpenhamn, Malaga, Nerja och Marbella.

 

Är du intresserad av ett kundbesök eller kontakt och vill veta mer? Kontakta mig på nedan uppgifter så hör jag av mig.

MiKE Interiör AB
Skyttevägen 26
302 44 Halmstad

Mail: info@mikeinterior.se
Org.nr: 556970-8661

Administration & Lager
010-300 10 35
+46 (0)76-393 40 51

Du godkänner e-post från oss och att dina kontaktuppgifter sparas hos oss genom att skicka iväg formuläret.